Afgerond en klaar

Afgerond. Klaar. 

Vorige week hebben wij als organisatie de evaluatiegesprekken gehad over de Klantcontact Quiz editie 2022. Daarmee hebben wij een weer goed geslaagd en mooi event nu echt afgerond en kijken wij langzaam aan weer vooruit naar volgend jaar.

Uit de evaluatiegesprekken is best wel veel “food for thoughts” naar voren gekomen. Want daar waar heel veel goed ging waren uit de polls na afloop ook punten naar voren gekomen die volgens jullie voor verbetering vatbaar zijn. De belangrijkste daarvan waren toch wel deze:

  • Al direct in de ochtend konden deelnemers niet inloggen en bleken bepaalde onderdelen niet vrijgegeven te zijn;
  • Hoewel wij hadden toegezegd dat de vragen dit jaar moeilijker zouden worden, bleken deze voor de meeste van de deelnemers alsnog (erg) makkelijk te beantwoorden;
  • Het aantal vragen per onderdeel werd door een deel van de deelnemers als erg weinig ervaren, waardoor zij vrij snel klaar waren;
  • De locaties waar geparkeerd kon worden raakten snel vol en in combinatie met minimale bewegwijzering was het lastig om de locatie makkelijk te bereiken;
  • Tijdens de uitreiking werd uit de publieksreacties duidelijk dat de Battles ontzettend werden gemist.
  • De muziek tijdens de feestavond werd als te eentonig ervaren, waarbij onvoldoende rekening werd gehouden met de diversiteit van de aanwezigen. 

Deze punten en meer hebben wij uitgebreid besproken. Voor de volgende editie staan de hierboven genoemde punten hoog op de aandachtspuntenlijst. Wat wij nu al wél kunnen toezeggen is dat wij de Battles zeker willen laten terugkeren (in welke vorm en op wat voor manier, daarover gaan we begin volgend jaar brainstormen) en dat wij kijken naar een voor iedereen meer centraal gelegen locatie. 

Het grootste MVO & Kennisevent van de klantcontactsector is ook volgend jaar weer geheel GRATIS, leuk voor je personeel, goed voor de klantcontactsector en natuurlijk goed voor Make-A-Wish Nederland!

Wil jij volgend jaar meedoen met jouw bedrijf aan de Klantcontact Quiz? Meld je dan nu alvast aan via het inschrijfformulier!