Awards

De Klantcontact Quiz kent jaarlijks drie Awards: de ‘Slimste klantcontact organisatie‘, de ‘Slimste klantcontact manager’ en de ‘Slimste klantcontact medewerker‘ 

Slimste klantcontact organisatie

Het team dat met haar bedrijf de meeste vragen binnen de Klantcontact Quiz goed beantwoord, hier de minste tijd voor nodig heeft en/of de grootste leercurve laat zien, mag zichzelf de ‘Slimste Klantcontact organisatie’ van Nederland noemen! 

Wil jij met jouw bedrijf deze Award binnen slepen? Schrijf je dan nu meteen in!

Slimste klantcontact

organisatie

Slimste klantcontact

manager

Slimste klantcontact manager

Speciaal voor Klantcontact Managers hebben wij  een extra kennismodule toegevoegd in de Klantcontact Quiz. De (individuele) Klantcontact Manager binnen de Klantcontact Quiz die de meeste vragen hiervan goed beantwoord, hier de minste tijd voor nodig heeft en/of de grootste leercurve laat zien, mag zichzelf de ‘Slimste Klantcontact manager’ van Nederland noemen! Wil jij Nederland laten zien dat jij de slimste klantcontact manager bent? Doe dan mee met de Klantcontact Quiz! 

Slimste klantcontact medewerker

De (individuele) deelnemer binnen de Klantcontact Quiz die de meeste vragen goed beantwoord, hier het de minste tijd voor nodig heeft en/of de grootste leercurve laat zien, mag zichzelf de ‘Slimste Klantcontact medewerker’ van Nederland noemen! Wil jij jouw carrière een boost geven? Doe dan mee met de Klantcontact Quiz! 

Slimste klantcontact

medewerker