Klantcontact Quiz 2022 komt er aan!

‘YES! Wij gaan weer aan de slag voor de Klantcontact Quiz 2022 én jullie wensen zijn  gehoord!’ Na het succesvol afsluiten van de Klantcontact Quiz 2021 heeft het bestuur goed nagedacht hoe we de Klantcontact Quiz dit jaar NOG groter en NOG leuker kunnen maken. Dit heeft even wat tijd gekost, maar het is gelukt! Dit jaar is het thema ‘BIGGER, BETTER, MORE FUN!‘ en gaat de Klantcontact Quiz weer een stapje verder dan de vorige edities… 

Award uitreiking in Amsterdam + groot afsluitfeest!
Met trots kunnen we jullie melden dat we dit jaar de bekendmaking van de winnaars én de Award uitreiking (voorheen 2 losse online momenten) gaan samenvoegen tot 1 fysiek & live event! Alle deelnemende organisaties worden uitgenodigd om op een prachtige locatie in Amsterdam bij elkaar te komen om de Award uitreiking bij te wonen. Na afloop bouwen we de locatie om en sluiten we de Klantcontact Quiz 2022 af met een fantastisch groot afsluitfeest! 

Programma Klantcontact Quiz 2022 (save the date!)

  • Donderdag 29 september 2022: De Klantcontact Quiz gaat van start! Tussen 09:00 – 21:00 uur kun je de quiz maken en die duurt ongeveer 60 minuten. 
  • Vrijdag 30 september 2022: tussen 19:00-20:00 kunnen deelnemers van de Klantcontact Quiz (op basis van tickets) zich aanmelden bij de (feest)locatie in Amsterdam en alvast onderling kennismaken (netwerken). Tussen 20:00-20:30 vinden de Award-uitreikingen plaats! Van 20:30-00:00 is het afsluitfeest inclusief DJ, cocktails en lekkere hapjes! 

Blokkeer dus alvast de datums 29 en 30 september in jullie agenda’s, want dit feestje wil je als bedrijf en als klantcontactprofessional zeker niet missen! En weet je nu al dat jouw bedrijf dit jaar graag zou willen meedoen? Meld je dan alvast aan via deze link! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om al jullie vragen te beantwoorden!

TKC digital co-organisator!
De Klantcontact Quiz is een initiatief van Inspire Group, uitzendspecialist in de klantcontactsector. Dit jaar heeft ook TKC Digital zich aangesloten als organisator van de Klantcontact Quiz 2022! De grote ambities van het event brengt (nog) meer organistische (eventgerichte) inspanningen met zich mee; het marketingteam van TKC heeft hier veel ervaring mee. Wij zijn dan ook erg blij dat we onze krachten kunnen bundelen!

Zie voor meer informatie https://klantcontactquiz.nl/organisatie/

Sponsoren Klantcontact Quiz 2022
De Klantcontact Quiz wordt gesponsord door verschillende mooie bedrijven met diepe wortels in in de klantcontactsector en die stuk voor stuk willen bijdragen aan het continu verbeteren van de klantcontactsector. Wie zijn dit jaar de sponsoren?

Hoofdsponsor
Steam Connect

Co-sponsor
Athand
Continuüm
Teleperformance
Webhelp

Sponsor & Organisator
Inspire Group
TKC digital

Surf voor meer informatie over de sponsoren naar https://klantcontactquiz.nl/sponsoren

Binnenkort meer nieuws over het programma van dit jaar, de pre-quizzen en de eerste aangemelde bedrijven! Tot snel!