Blog van Kim (ABN-AMRO)

Klantcontact Quiz 2022

Op 29 september 2022 was het dan zover: ABN AMRO deed mee aan de Inspire Klantcontact Quiz! Iedereen had zijn avatar zo uniek mogelijk gemaakt, oefentoetsen gedaan & een yogaklasje gevolgd om zo ontspannen mogelijk te zijn.

Toen begon de échte quiz. De quiz bestond uit 7 verschillende onderwerpen met multiple choice vragen (o.a klantcontactvaardigheden, social, Nederlandse taal en wet en regelgeving). We hebben allemaal ons beste beentje voorgezet, en weer een hoop bijgeleerd 😉. Hoeveel meter scrollen we ook alweer per dag door social media?

30 september 2022: Ik, Ruth en Beau gingen naar het Award feest in de Westerliefde. Wat een locatie! De entree was bekleed met een mooie rode loper, en de champagneflessen en DJ stonden ons al op te wachten.

Wat waren we zenuwachtig. Zouden we een award gewonnen hebben? Wat moeten we zeggen tijdens onze speech? Nou, eerst maar een wijntje tegen de zenuwen!

Na een half uurtje gekletst te hebben met een aantal andere leuke kandidaten (Bol.com, het CBR, Drukwerk Deventer & DHL) begon de uitreiking.

De spanning liep op! De eerste awards voor slimste klantcontact medewerker & slimste klantcontact manager gingen helaas naar de Gemeente Almere. Maar eerlijk is eerlijk, zij hadden ook een monsterscore neergezet.

De hoofdprijs slimste klantcontact organisatie ging helaas ook aan onze neus voorbij. Hier was Menzis ons toch echt te slim af. Ik hoor Erwin nog zeggen: “Meedoen is belangrijker dan winnen he”

Nou en gelijk had hij! Na de awards was het tijd voor hapjes, drankjes, dansjes & lol maken in de photobooth. Het was echt een gezellige avond!

Ik raad echt iedereen aan om volgend jaar weer mee te doen met de quiz én de uitreiking! (maar dan gaan we wel voor de winst toch? 😉)

Groetjes,

Kim (Personal Banking Spoke – Chatbot Anna)

 

Het grootste MVO & Kennisevent van de klantcontactsector is ook volgend jaar weer geheel GRATIS, leuk voor je personeel, goed voor de klantcontactsector en natuurlijk goed voor Make-A-Wish Nederland!

Wil jij volgend jaar meedoen met jouw bedrijf aan de Klantcontact Quiz? Meld je dan nu alvast aan via het inschrijfformulier!