CCMA omarmt de Klantcontact Quiz

Naast de Klantenservice Federatie (KSF) ondersteunt ook branchevereniging CCMA de Klantcontact Quiz als evenement voor de klantcontactsector. Volgens Sander Kouwenhoven, bestuurslid CCMA, omarmt de beroepsvereniging het initiatief om op een speelse en educatieve manier de klantcontact sector vooruit te helpen en in een positief daglicht te stellen. De vereniging zal het gedachtengoed van het evenement en deelname promoten via haar communicatiekanalen. 

Over de Klantcontact Quiz
De Klantcontact Quiz helpt organisaties en de gehele sector met het creëren van meer positieve aandacht voor werken in de klantcontactsector. Daarnaast worden deelnemers op een leuke manier geattendeerd en getraind op algemene kennis van de klantcontactsector. Het spelelement draagt bij aan een hogere medewerkerstevredenheid en teamspirit. Omdat de quiz in de basis een online platform is, kunnen mensen eenvoudig vanaf eigen locatie deelnemen. Vanuit de deelnemende organisatie of bij de medewerker thuis bijvoorbeeld. Hiermee wordt ook meteen voldaan aan eventuele (dan nog geldende) Corona regelgeving. Kijk voor meer informatie op www.klantcontactquiz.nl.

Over Inspire en Woonoz
Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau en sourcingspecialist in de klantcontactsector. Onze dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact personeel tot aan vakopleidingen en Interim management.

Woonoz is gespecialiseerd in digitale leeroplossingen op basis van cognitief leren. In samenwerking met neurowetenschappers heeft Woonoz een intelligente e-learning-oplossing ontwikkeld die, door middel van een reeks scenario’s, zijn aangepast aan de behoeften, het profiel, het niveau en het tempo van de deelnemer. Leerstof wordt hierdoor beter beheerst en onthouden  (Memory Anchoring®). Met meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd is Woonoz een begrip en autoriteit op het gebied van digitaal leren!

Heeft u vragen over dit nieuwsbericht, dan kunt u contact opnemen met de organisatie van de klantcontact Quiz via: contact@klantcontactquiz.nl.