Deelnemers Update – Wie doen er al mee?

We gaan lekker! Na de vorige update, waarin we aangaven dat de eerste 45+ bedrijven zich hadden aangemeld, zijn we inmiddels alweer een groot aantal bedrijven verder. 

Steeds meer wordt aangegeven dat bedrijven wel in zijn voor een leuk kennisevent, waar zowel de medewerkers als de bedrijven zelf profijt van hebben. Want vergis je niet, de Klantcontact Quiz is een serieus kennisevent waar medewerkers écht praktische informatie opdoen. 

Onze ambitie is om minimaal 100 bedrijven met >5000 medewerkers te laten deelnemen! Vorig jaar waren we daar bijna en hebben alle vertrouwen erin dat wij onze ambitie dit jaar kunnen waarmaken.

Wil jij ook meedoen met jouw bedrijf aan de Klantcontact Quiz?

Het grootste MVO & Kennisevent van de klantcontactsector is geheel GRATIS, leuk voor je personeel, goed voor de klantcontactsector en natuurlijk goed voor Make-A-Wish Nederland!

Dit jaar is het event op donderdag 29 september, gevolgd door een (offline, fysiek) superfeest op vrijdag 30 september. Dus geef je nu op via het inschrijfformulier óf neem contact met ons op voor het maken van een korte presentatie. We vertellen je graag meer!