Frankwatching deal voor deelnemers van de Klantcontact Quiz

Co-sponsor Frankwatching, hét platform en community voor iedereen die zich bezig houdt met of interesse heeft in marketing, communicatie, social media en tech, heeft speciaal voor deelnemers van de Klantcontact Quiz een  fantastische voordeelactie opgetuigd. Hieronder leggen wij uit wat dit precies inhoud!

Korting Conversational Conference
Op 24 september 2020 organiseert Frankwatching de virtuele editie van Conversational Conference! Dit is hét event over klantcontact van de toekomst. Hoe ziet de customer service van jouw organisatie er straks uit? Verloopt het contact met klanten via live chat, een (spraakgestuurde) chatbot of social messaging? Minder mensen, meer systemen: is dat wat klanten willen? Ontdek de nieuwste trends en how to’s op het vlak van digitalisering en automatisering van klantcontact.

Via deze link kun je een ticket reserveren met exclusieve korting! 

Waarom deze actie?
Harald de Jong, Business Development Manager bij Frankwatching en initiatiefnemer van deze actie zegt hierover het volgende: “Wij vinden de Klantcontact Quiz een prachtig voorbeeld en ontwikkeling om een hele sector online met elkaar te verbinden, kennis te delen en in samenwerking de kwaliteit te verbeteren.  Als toonaangevende aanbieder van trainingen, webinars en met een online community van 450.000 volgers, dragen wij ons steentje bij op het gebied van kennismanagement in de Klantcontactsector. De inhoud van dit online event is echt van toegevoede waarde voor het publiek van de Klantcontact Quiz, dé klantcontact professional van Nederland!”

Heeft u vragen over dit Nieuwsbericht, dan kunt u contact opnemen met organisatie van de Klantcontact Quiz via contact@klantcontactquiz.nl