Nieuws

De Klantcontact Quiz is een initiatief van Uitzendbureau Inspire.

De Award uitreiking! (video)

Op zaterdag 23 oktober jl. waren de Award uitreikingen van de Klantcontact Quiz 2021! De uitreiking vond plaats op het hoofdkantoor van Make-A-Wish Nederland te Hilversum uit handen van presentator Jelle Drijver en Klantcontact Quiz bestuurslid Alexander de Ruiter!

De winnaars zijn bekend!

Yes, de winnaars zijn bekend van de Klantcontact Quiz 2021! En wat een verrassende uitkomsten! Op naar de Award uitreiking!

Nog maar drie nachtjes slapen!

Met nog maar een paar dagen te gaan zijn wij erg benieuwd naar jullie creatieve uitspattingen om jullie deelname aan de Klantcontact Quiz te tonen. In de

Deelnemers kunnen worden ingeschreven!

Op woensdag 29 september is een mailing verstuurd naar alle bedrijven die in de afgelopen maanden hebben aangegeven te willen meedoen aan de Klantcontact Quiz.

Pre-quiz 3 live!

In aanloop naar de officiële Klantcontact Quiz, welke straks in oktober zal plaatsvinden is vanmorgen de derde en laatste pre-quiz (oefenquiz) voor de editie 2021

Anne Hettema Sports Unlimited Retail Aktiesport Perrysport

Anne Hettema aan het woord

Anne Hettema, Senior Teamleider bij Sports Unlimited Retail, doet dit jaar voor de tweede keer mee. Lees hier waarom!

Aan tafel met Peter Brouwer (Continuum)

Continuum Global Solutions is een van de sponsoren van de Klantcontact Quiz, maar waarom? Wij stelden deze en andere vragen aan Peter Brouwer, Senior Director bij Continuum. Lees hier de vragen en zijn reacties.

In gesprek met Moniek Nijmeijer van Menzis.

Een kort interview met Moniek Nijmeijer, manager Service bij Menzis, waarin wij uitzoeken wie zij is en waarom Menzis meedoet met de Klantcontact Quiz. Je leest het hier.

Pre-quiz 2 live!

In aanloop naar de officiële Klantcontact Quiz, welke straks in oktober zal plaatsvinden is vanmorgen de tweede pre-quiz (oefenquiz) van start gegaan. Zoals door veel

Pre-Quiz 1 live!

In aanloop naar de officiële Klantcontact Quiz, welke straks in oktober zal plaatsvinden, verschijnt deze week de eerste pre-quiz (oefenquiz). Wij beginnen natuurlijk vrij makkelijk

In gesprek met Pam van den Pol (fonQ)

Interview met Pam van den Pol, Teamleider Klantenserviceprocessen, over de deelname van fonQ aan de Klantcontact Quiz editie 2021. Waarom doen zij mee en wat willen ze bereiken?

UPDATE: Deelnemers 2021!

We gaan hard! 60 bedrijven hebben al aangegeven mee te willen doen met de Klantcontact Quiz 2021 en er staan nog heel veel presentaties gepland! Onze ambitie is om minimaal 100 bedrijven met >5000 medewerkers te laten deelnemen! Dit jaar is het event in oktober; we hebben er alle vertrouwen in dat we deze doelstelling gaan halen!

Raad van Advies 2021!

Ze zijn bekend! Met gepaste trots stellen wij vandaag de Klantcontact Quiz Raad van Advies 2021 (RvA) aan jullie voor! Stuk voor stuk zeer ervaren klantcontact professionals die hun sporen in de Klantcontactsector ruimschoots hebben verdiend!

Een Klantcontact Inspiratiedag voor de Klantcontact Quiz!

Op donderdag 24 juni a.s. tussen 13:00 – 15:00 is de Klantcontact Inspiratiedag! Dit is een inspirerend en leerzaam event voor klantcontact professionals uit Nederland en België. Het event is onderdeel van een serie events met als doelstelling om de klantcontactsector leuker, slimmer en beter te maken!

Nieuwe baan Hans Kazàn is 1 april grap voor goed doel

Op 29 maart jl. publiceerde wij dat Hans Kazàn, Nederlands bekendste goochelaar en televisie presentator, een carrièreswitch had gemaakt naar de klantcontactsector door de Klantcontact Quiz. Vandaag bekennen we dat dit bericht een zorgvuldig voorbereide 1 aprilgrap was!

Klantcontact Quiz trotse sponsor van Make-A-Wish

Met grote blijdschap kondigen we aan dat de Klantcontact Quiz trotse sponsor is geworden van Make A Wish Nederland. Hiermee levert ons event niet alleen een bijdrage aan het leuker, slimmer en beter maken van de klantcontactsector, maar ook een fantastisch goed doel.

Sponsoren Klantcontact Quiz 2021

We zijn verheugd om te melden dat voor de 2021 editie van de Klantcontact Quiz zich hele mooie sponsoren hebben gemeld met allen een duidelijke ‘footprint’ in de klantcontactsector. In partnership de klantcontactsector naar een hoger niveau tillen, dat is ons doel!

Archief: Klantcontact Quiz editie 2020

Op 1 maart zijn we begonnen met de voorbereidingen voor de Klantcontact Quiz, editie 2021! Wil jij weten hoe de (1e) editie van 2020 is verlopen? Klik dan op ‘Archief editie 2020‘ onder de Nieuwspagina. Hier kun je alle nieuwsberichten van 2020 terugvinden.