Nieuws

De Klantcontact Quiz is een initiatief van Uitzendbureau en sourcing specialist Inspire Group in samenwerking met Ohana Advies.

UPDATE: Deelnemers 2021!

We gaan hard! 60 bedrijven hebben al aangegeven mee te willen doen met de Klantcontact Quiz 2021 en er staan nog heel veel presentaties gepland! Onze ambitie is om minimaal 100 bedrijven met >5000 medewerkers te laten deelnemen! Dit jaar is het event in oktober; we hebben er alle vertrouwen in dat we deze doelstelling gaan halen!

Raad van Advies 2021!

Ze zijn bekend! Met gepaste trots stellen wij vandaag de Klantcontact Quiz Raad van Advies 2021 (RvA) aan jullie voor! Stuk voor stuk zeer ervaren klantcontact professionals die hun sporen in de Klantcontactsector ruimschoots hebben verdiend!

Een Klantcontact Inspiratiedag voor de Klantcontact Quiz!

Op donderdag 24 juni a.s. tussen 13:00 – 15:00 is de Klantcontact Inspiratiedag! Dit is een inspirerend en leerzaam event voor klantcontact professionals uit Nederland en België. Het event is onderdeel van een serie events met als doelstelling om de klantcontactsector leuker, slimmer en beter te maken!

Nieuwe baan Hans Kazàn is 1 april grap voor goed doel

Op 29 maart jl. publiceerde wij dat Hans Kazàn, Nederlands bekendste goochelaar en televisie presentator, een carrièreswitch had gemaakt naar de klantcontactsector door de Klantcontact Quiz. Vandaag bekennen we dat dit bericht een zorgvuldig voorbereide 1 aprilgrap was!

Klantcontact Quiz trotse sponsor van Make-A-Wish

Met grote blijdschap kondigen we aan dat de Klantcontact Quiz trotse sponsor is geworden van Make A Wish Nederland. Hiermee levert ons event niet alleen een bijdrage aan het leuker, slimmer en beter maken van de klantcontactsector, maar ook een fantastisch goed doel.

Sponsoren Klantcontact Quiz 2021

We zijn verheugd om te melden dat voor de 2021 editie van de Klantcontact Quiz zich hele mooie sponsoren hebben gemeld met allen een duidelijke ‘footprint’ in de klantcontactsector. In partnership de klantcontactsector naar een hoger niveau tillen, dat is ons doel!

Archief: Klantcontact Quiz editie 2020

Op 1 maart zijn we begonnen met de voorbereidingen voor de Klantcontact Quiz, editie 2021! Wil jij weten hoe de (1e) editie van 2020 is verlopen? Klik dan op ‘Archief editie 2020‘ onder de Nieuwspagina. Hier kun je alle nieuwsberichten van 2020 terugvinden.