Nog maar drie nachtjes slapen!

Met nog maar een paar dagen te gaan zijn wij erg benieuwd naar jullie creatieve uitspattingen om jullie deelname aan de Klantcontact Quiz te tonen.

In de afgelopen tijd hebben wij daarvoor op onze social media kanalen onder andere de video estafette ingezet. Bedrijven konden elkaar daarbij nomineren en zodoende de estafette laten voortduren. De filmpjes die wij daarvoor kregen werden steeds leuker en leuker. Vanwege het tijdsbestek en de terugkeer naar kantoor als gevolg van de versoepelingen bleek het maken van een filmpje toch meer tijd te kosten dan voorzien, waardoor de video estafette stil kwam te liggen.

Het idee van een filmpje maken als promotie voor de deelname aan de Klantcontact Quiz werkte aanstekelijk. Bedrijven en sponsoren die niet werden genomineerd haakten in en begonnen met het maken van een filmpje. Wij vinden dat uiteraard erg gaaf en delen daarom vandaag dit filmpje van Teleperformance.

Hebben jullie ook leuk beeldmateriaal (foto/video) over jullie deelname aan de Klantcontact Quiz? Stuur het naar ons via mail (tot max 10mb) of Wetransfer en wij zetten jullie graag even extra in the picture.

Wil jij nog meedoen met de Klantcontact Quiz editie 2021? Aanmelden kan nog steeds via het inschrijfformulier op de website. Doe het echter dan wel zo snel mogelijk! Vanaf vandaag zijn namelijk ook de trainingen (1vs1 Battles) geopend, waarmee de teamleden elkaar kunnen uitdagen en zodoende wat extra kunnen oefenen voor aanstaande donderdag.

#inspiratie #klantcontact #klantcontactquiz #samenlerenspelenwinnen