Ook VGZ doneert voor Make-A-Wish!

Op de website van Make-A-Wish Nederland hebben wij een actie geopend waar de deelnemers, wanneer zij dit willen, een donatie kunnen doen om de dromen van de wenskinderen te kunnen doen uitkomen. Alle deelnemende bedrijven hebben daarover inmiddels een mail ontvangen, met daarin de link naar hun eigen pagina.

Gisteren werden wij benaderd door Mark Janssen van VGZ die ons liet weten dat hij en de drie teams van VGZ, hoewel dit jaar niet in de Top-3, met veel plezier hebben meegedaan met de Klantcontact Quiz. Het feit dat wij de Klantcontact Quiz hebben gekoppeld aan Stichting Make-A-Wish sprak hem zo aan dat hij namens VGZ graag een donatie wilde doen voor de wenskinderen.

Wij hopen dat het Make-A-Wish een beetje helpt om voorop in gezondheid en zorg te zijn voor de wenskinderen, net zoals VGZ ‘voorop in gezondheid en zorg, voor iedereen’ is.

Mark Janssen, Expert Leider Klantdialoog bij Coöperatie VGZ

💖 Uit naam van de wenskinderen bedanken wij Mark en Coöperatie VGZ als organisatie voor hun (toch niet zo heel kleine) financiële bijdrage! 💖

Wil ook jij een steentje bijdragen om de dromen van wenskinderen mogelijk te maken? Volg dan deze URL 👉 https://lnkd.in/ddyv2Nz8 en klik op de [Ik wil doneren]-button.

PS. Lukt het niet om dat via een bankoverschrijving te doen, laat het ons dan even weten.