Raad van Advies (Rva)

De RvA bestaat uit professionals uit de klantcontactsector die jaarlijks het bestuur van de Klantcontact Quiz adviseren over de te kiezen leerdoelen.

Leden

De RvA geeft advies over de leerdoelen van de Klantcontact Quiz en speelt hiermee een belangrijke rol in de vormgeving van het kennisevent. Om zo goed mogelijk geadviseerd te worden heeft het bestuur ervoor gekozen ervaren klantcontact professionals aan te trekken, met ieder hun eigen expertise in de klantcontactsector. Hieronder stellen wij de leden aan u voor.

Arne Keuning
Thema: Social Service

Functie: Product Owner Digitaal Klantcontact
Organisatie: Upstream

Als Product Owner Digitaal Klantcontact & Digitale Dienstverlening werkt Arne Keuning vanuit Upstream aan vraagstukken rondom digitale dienstverlening van organisaties, digitalisering van klantprocessen en aan de implementatie van efficiënt én persoonlijk digitaal klantcontact in het digitale tijdperk. Hij onderzocht daarnaast de Stand van Webcare in Nederland en was 7 jaar achtereen de dagvoorzitter van het Social Service Congres.

Ad van Loon
Thema: Wet en Regelgeving

Functie: Owner
Organisatie: XMS Strategy Development

Ad van Loon is jurist, geassocieerd partner bij Hooghiemstra & Partners, een strategisch en juridisch adviesbureau op het snijvlak van data, technologie en recht.

Sinds 2011 ondersteunt hij het werk van de Stichting Qiy Foundation, een organisatie die privacyvriendelijke digitale ecosystemen ontwikkelt voor de uitwisseling van persoonsgebonden gegevens. 

Ad is gespecialiseerd in vraagstukken van gegevensbescherming, opgedaan via een brede internationale ervaring bij verschillende (overheids)instanties en bedrijven. 

chantal rovers sports unlimited stichting een nieuw geluid

Chantal Rovers
Thema: Klantcontact vaardigheden

Functie: Manager Customer Care
Organisatie:
Sports Unlimited Retail

In haar studententijd heeft Chantal als bijbaantje haar eerste stappen gezet in de wereld van klantcontact. Nadat zij verliefd is geworden op het vak heeft ze binnen verschillende organisatie diverse functies mogen uitvoeren. Deze brede ervaring heeft er mede voor gezorgd dat zij een uitgesproken visie heeft op de branche.

Als oprichter van Stichting Een Nieuw Geluid komt zij op voor de klantcontactbranche, het verbeteren van de transparantie binnen deze branche en het imago ervan. Daarnaast biedt de stichting ruimte aan nieuwe talenten en stimuleert zij onderlinge samenwerking en verbinding. Het streven is een branche waarin integriteit, menselijkheid, kwaliteit en innovatie centraal staat. 

Ankie Straathof
Thema: Klantcontact vaardigheden

Functie: Manager Customer Care & Sales
Organisatie:
De Bijenkorf

Ankie is binnen Klantcontactland geen onbekende; al ruim 30 jaar wandelt zij, in verschillende rollen, rond in deze mooie sector en is sinds 2010 actief binnen de Bijenkorf als Manager Customer Care.

Mede dankzij haar enthousiasme, passie  en interesse voor alles wat zich binnen en rondom de sector speelt, weet Ankie ook als geen ander hoe belangrijk en verweven customer care en klantcontact met elkaar zijn. 

Ludo Raedts
Thema: Trends & Ontwikkelingen

Functie: Founding partner
Organisatie:
RIFF

Met een job als Operations Manager binnen een callcenter begon Ludo in 1999 zijn carrière binnen de klantcontactsector. Na verschillende projecten voor o.a. Coniche, Essent, NUON en The Webcare Company is Ludo sinds 2017 als Founding Partner fulltime aan de slag bij RIFF Digital Engagement.

Als senior consultant bij RIFF is hij betrokken bij projecten als Philips, Schiphol, Signify, The Ocean Cleanup en andere initiatieven met een sterke focus op innovatie.

Nienke Bloem
Thema: Customer Experience

Functie: Keynote Speaker
Organisatie:
Nienke Bloem Services BV

Ervaren customer experience professional die jou helpt de klant centraal te zetten.

🎙 Internationaal Spreekster – bijna altijd in een blauwe jurk

Met veel vuur en passie spreekt Nienke over customer experience. Of het nu gaat om een presentatie van 30 minuten, 2 uur of het faciliteren van uw heidag met dit thema. Nienke komt altijd met een pakkend en enthousiasmerend verhaal. Echt luisteren naar klanten, customer journeys organiseren of een klantgerichte cultuur bouwen?