Resultaat Pre Quiz 1

In week 25 organiseerde de Klantcontact Quiz haar eerste Pre Quiz.  Deze is bedoeld als voorbereiding op het echte kennisevent dat op 16 september a.s. plaatsvindt. In totaal zullen er 4 Pre Quizzen worden georganiseerd waarbij de moeilijkheidsgraad telkens een stapje zwaarder wordt.

Uitslag 
Ten tijde van deze Pre Quiz hebben reeds 51 organisaties zich aangemeld voor de Klantcontact Quiz! Wij verwachten dat op 16 september +100 organisaties meedoen. Ben je nieuwsgierig naar de uitslag van de eerste Pre Quiz? We hebben de resultaten verwerkt in dit document. Wij vonden de uitslag best verrassend!  

Volgende Pre Quiz
De volgende Pre Quiz staat gepland op maandag 27 juli. Deze wordt wederom online gepubliceerd, daarnaast ontvangen alle deelnemende organisaties per e-mail een bericht hierover.

Over de Klantcontact Quiz
De Klantcontact Quiz helpt organisaties en de gehele sector met het creëren van meer positieve aandacht voor werken in de klantcontactsector. Daarnaast worden deelnemers op een leuke manier geattendeerd en getraind op algemene kennis van de klantcontactsector. Het spelelement draagt bij aan een hogere medewerkerstevredenheid en teamspirit. Omdat de quiz in de basis een online platform is, kunnen mensen eenvoudig vanaf eigen locatie deelnemen. Vanuit de deelnemende organisatie of bij de medewerker thuis bijvoorbeeld. Hiermee wordt ook meteen voldaan aan eventuele (dan nog geldende) Corona regelgeving. Kijk voor meer informatie op www.klantcontactquiz.nl.

Heeft u vragen over dit nieuwsbericht, dan kunt u contact opnemen met de organisatie van de Klantcontact Quiz via: contact@klantcontactquiz.nl.