RvA vergadert: bekendmaking winnaars via Facebook live

Op donderdag 25 juni jl. kwam de Raad van Advies bij elkaar om te vergaderen op een historisch prachtige locatie in Nederland. Onder het genot van een drankje en heerlijk diner werden de leerdoelen van de Klantcontact Quiz 2020 besproken en de programma planning voor aankomend kennisevent verder uitgewerkt. 

Facebook live
Een van de uitkomsten van de vergadering is dat de bekendmaking van de winnaars (1 week na het event, t.w. op woensdag 23 september) zal verlopen via Facebook live. Het kennisevent krijgt hierdoor een meer persoonlijk en interactief karakter. Uiteraard ontvangen alle deelnemers tijdig bericht met inloginstructies. De uitreiking van de Awards zal via een video-opname worden uitgezonden op woensdag 30 september i.p.v. donderdag 1 oktober. Tevens hebben wij deze programma wijziging reeds verwerkt in de brochure die u op deze website kunt downloaden.

Blijf ons volgen voor het laatste nieuws en eventuele wijzigingen
Wij adviseren alle deelnemende organisaties (en iedereen die dit event leuk vindt en van dichtbij wil meemaken) ons te volgen op onze Social Media kanalen. Onderaan deze website tref je de linkjes naar de verschillende kanalen. Daarnaast informeren wij alle deelnemende organisaties per e-mail van de laatste updates en zijn wij natuurlijk zelf ook bereikbaar voor vragen via contact@klantcontactquiz.nl.

Over de Klantcontact Quiz
De Klantcontact Quiz helpt organisaties en de gehele sector met het creëren van meer positieve aandacht voor werken in de klantcontactsector. Daarnaast worden deelnemers op een leuke manier geattendeerd en getraind op algemene kennis van de klantcontactsector. Het spelelement draagt bij aan een hogere medewerkerstevredenheid en teamspirit. Omdat de quiz in de basis een online platform is, kunnen mensen eenvoudig vanaf eigen locatie deelnemen. Vanuit de deelnemende organisatie of bij de medewerker thuis bijvoorbeeld. Hiermee wordt ook meteen voldaan aan eventuele (dan nog geldende) Corona regelgeving. Kijk voor meer informatie op www.klantcontactquiz.nl.

Heb je vragen over dit nieuwsbericht, neem dan contact op met de organisatie van de Klantcontact Quiz via: contact@klantcontactquiz.nl.