Sponsoren Klantcontact Quiz 2021

We zijn verheugd om te melden dat voor de 2021 editie van de Klantcontact Quiz zich hele mooie sponsoren hebben gemeld met allen een duidelijke ‘footprint’ in de klantcontactsector. In partnership de klantcontactsector naar een hoger niveau tillen, dat is ons doel!

Organisator Inspire Group (in samenwerking met Ohana Advies) zal net als verleden jaar niet alleen een coördinerende rol bekleden, maar ook als sponsor optreden. De volgende trotse sponsoren komen hier nog bij:

Hoofdsponsor: OBI4wan
OBI4wan, marktleider op het gebied van Online klantenservice, chatbots en reputatiemanagement wordt hoofdsponsor van de Klantcontact Quiz 2021. Op deze manier wil OBI4wan een zichtbare bijdrage leveren aan het verbeteren van het imago van de klantcontactsector.

 Co-sponsoren: 
Athand
Content Guru
Continuum Global Solutions
Frank Watching
Teleperformance
TKC Digital
Webhelp

Onder de pagina ‘Sponsoren‘ van deze website kun je teruglezen wat elk bedrijf precies doet en hoe je eventueel met hun in contact kan treden. 

Heb je vragen over dit nieuwsbericht, dan kun je contact opnemen met de organisatie van de Klantcontact Quiz via: events@inspire-group.nl