Sponsoren

De Klantact Quiz wordt gesponsord door bedrijven die de ontwikkelingen in de klantcontactsector een warm hart toedragen.

OBI4wan (hoofdsponsor)

OBI4wan biedt award-winning oplossingen en services voor reputatiemanagement, actiegerichte inzichten uit data, customer experience, chatbots en artificial intelligence. Wij maken innovatieve technologie toegankelijk en bieden naast gebruiksvriendelijke tools ook uitgebreide services als onderzoek en data-analyse, strategieontwikkeling en training.

Kijk voor meer informatie op www.obi4wan.com/nl

CustomerFirst

CustomerFirst is dé toonaangevende vaktitel op het gebied van customer servicemanagement en klantcontact. We leveren met het magazine, de website en de live events vakinhoudelijke informatie voor strategische managers (je denkt erover) en operationele managers (je handelt ernaar).

Kijk voor meer informatie op https://customerfirst.nl

Frankwatching is dé plek voor iedereen die zich bezig houdt met of interesse heeft in marketing, communicatie, social media en tech. Meer dan 600 experts delen hun kennis via artikelen, infographics, video’s en podcasts op de blog. Elke maand lezen ca. 400.000 unieke bezoekers deze artikelen. Frankwatching heeft een actieve en betrokken community, en 450.000 volgers en abonnees via verschillende social channels en e-mailnieuwsbrieven.

Kijk voor meer informatie op https://www.frankwatching.com

(co-sponsor)

TKC digital is dé specialist in kennismanagement. Wij creëren waarde voor onze klanten in hun (digital) service journey.  We besteden hierbij aandacht aan de inrichting van teams, de kwaliteit, inhoud en vorm van  content, servicejourneyprocessen, kennismanagementprocessen, het definiëren en aanhaken van de juiste stakeholders en hoe kennismanagementsystemen hierop aansluiten.

Kijk voor meer informatie op https://www.tkcdigital.com/nl

(Co-sponsor)

3Fiftnine biedt een product range voor contact centers die de customer- én agent  experience naar een hoger level tillen. Onze cloud-born producten zijn makkelijk zelf in te richten en te gebruiken, zonder hulp van ons of je IT-afdeling.

Of je nou op zoek bent naar realtime dashboards, dialoogondersteuning of oplossingen die Genesys, Mitel, Talkdesk of Avaya beter maken, 3Fiftynine heeft de perfecte oplossing voor jouw situatie in huis.

Kijk voor meer informatie op https://www.3fiftynine.nl

(Co-sponsor)