We gaan hard! 60 bedrijven hebben al aangegeven mee te willen doen met de Klantcontact Quiz 2021 en er staan nog heel veel presentaties gepland! Onze ambitie is om minimaal 100 bedrijven met >5000 medewerkers te laten deelnemen! Dit jaar is het event in oktober; we hebben er alle vertrouwen in dat we deze doelstelling gaan halen!

UPDATE: Deelnemers 2021!

We gaan hard! 60 bedrijven hebben al aangegeven mee te willen doen met de Klantcontact Quiz 2021 en er staan nog heel veel presentaties gepland! Onze ambitie is om minimaal 100 bedrijven met >5000 medewerkers te laten deelnemen! Dit jaar is het event in oktober; we hebben er alle vertrouwen in dat we deze doelstelling gaan halen!

Wil jij ook meedoen met jouw bedrijf aan de Klantcontact Quiz? Het grootste MVO & Kennisevent van de klantcontactsector is geheel GRATIS, leuk voor je personeel, goed voor de klantcontactsector en natuurlijk goed voor Make-A-Wish Nederland! Geef je nu op óf neem contact met ons op voor het maken van een korte presentatie. We vertellen je graag meer!