Waarom doet Vattenfall mee?

Vattenfall doet dit jaar mee aan de Klantcontact Quiz met als motivatie dat er landelijk niet zoveel wordt gedaan voor klantcontactmedewerkers. De medewerkers die het echte werk doen, zijn altijd met de klant bezig.

Ziptone, hét online vakmedium voor de klantcontactprofessional, hoorde dit en stuurde Erik Bouwer op pad voor een gesprek met Bernard Steenbergen, Director Customer Service Operations Vattenfall. Waarom vindt hij deelname aan dit jaarlijkse event voor klantcontactmedewerkers zo belangrijk?  En wat verwacht hij van de deelname aan de Klantcontact Quiz?

Je leest het volledige artikel hier op Ziptone.nl. 

Wil jij ook meedoen met jouw bedrijf aan de Klantcontact Quiz?

Het grootste MVO & Kennisevent van de klantcontactsector is geheel GRATIS, leuk voor je personeel, goed voor de klantcontactsector en natuurlijk goed voor Make-A-Wish Nederland!

Dit jaar is het event op donderdag 29 september, gevolgd door een (offline, fysiek) superfeest op vrijdag 30 september. Dus geef je nu op via het inschrijfformulier óf neem contact met ons op voor het maken van een korte presentatie. We vertellen je graag meer!