Klantcontact Quiz PreParty!

                                                       YOU’RE INVITED!!!

Op donderdag 29 juni van 16:00-17:00 organiseren wij een Klantcontact Quiz Preparty! (Online)

Speciaal voor Klantcontact medewerkers zal de bekendste goochelaar (en ambassadeur van de Klantcontact Quiz) van Nederland Hans Kazan een Magic show organiseren! Wil jij dat je manager voor een dagje in rook oplost of wil je de gedachten van je buurman lezen? 😀 Schuif dan gezellig aan! Iedereen is welkom! 🎉

Doelstelling is om een moment van Fun te combineren met een korte presentatie & uitleg over de editie van dit jaar. Zo zal de Award uitreiking bijvoorbeeld in Amersfoort zijn (hele mooie locatie, pal naast het CS van Amersfoort en/of gratis parkeren!).

Het event duurt 1 uur en bestaat uit:

  •  Magic show (20-25 min)
  • Presentatie over de Klantcontact Quiz 2023! Het bestuur kan dan meteen al je vragen beantwoorden over het programma van dit jaar! (15 minuten)
  • Break-out sessies, waarin je kunt netwerken en kennismaken met andere bedrijven en (potentiele) deelnemers van de Klantcontact Quiz!

Deelname is helemaal GRATIS! Stuur een korte e-mail met naam en e-mail adres naar events@inspire-group.nl en je ontvangt 3 dagen voor het event een activatielink! Tot dan!