YES! De langverwachte video van de feestelijke Award-uitreiking staat online!

Op donderdag 24 september is Geeske te Gussinklo bij de winnaars van de Awards voor de Klantcontact Quiz langs geweest om de Awards te overhandigen. Hieronder dan de langverwachte video van dit feestelijke gebeuren. Wij wensen jullie veel kijkplezier! 

Yente Wittmer, werkzaam bij Flanderijn en de winnaar van de Award voor Slimste Klantcontact Medewerker, bleek op die dag college te hebben welke zij uiteraard niet kon en mocht missen. Daardoor kon zij de Award helaas niet zelf aannemen en heeft voor iedereen een video opgenomen.

Wij hopen dat iedereen het erg leerzaam en vooral erg leuk vond om mee te doen. Graag nodigen wij jullie alvast uit voor de editie 2021, welke volgend jaar gehouden gaat worden. Meer informatie hierover zal worden gepubliceerd op de website en social media kanalen (zie de social links onderaan deze pagina). 

Heb je dit jaar nog niet meegedaan? Blijf ons volgen, zodat je op tijd weet wanneer de inschrijvingen starten 😉 En wie weet, misschien staan wij volgend jaar wel met een filmploeg bij jouw bedrijf om de Awards te overhandigen.