Aftermovie (29 september 2023) live!

Wat was het weer een knalfeest! Op vrijdag 29 september was het zover: het grote Award-feest, waar de stralende winnaars de begeerde Klantcontact Quiz Awards in de wacht sleepten. Na het officiële  gedeelte trakteerden DJ Rygil Official en MC Rutger de aanwezigen op een eclectische mix van muziek om de voetjes van de vloer te krijgen.

Check hier de aftermovie van dit geweldige event. Je proeft de sfeer en waant jezelf bijna op de dansvloer. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt uit eerste hand te horen waarom De Friesland Slimste Klantcontact Organisatie 2023 is geworden en tips van Wouter van Rheenen (Slimste Klantcontact Medewerker 2023) en Alewijn Berckenkamp (Slimste Klantcontact Manager 2023)  hoe jij volgend jaar wellicht die mooie Award in handen kunt krijgen.

Dus wacht niet langer, klik snel op de video hieronder en laat je meeslepen in de feestvreugde! 🎉📽️🕺💃

Meedoen = win-win!

Wil jij volgend jaar ook meedoen met de Klantcontact Quiz en aanwezig zijn bij zo’n gaaf en spetterend Award-feest? Meld je dan nu aan via het inschrijfformulier

Benieuwd of de Klantcontact Quiz, als het grootste MVO & Kennisevent van de klantcontactsector, wel binnen jouw organisatie past? Dit zijn een paar van de voordelen voor jouw bedrijf: 

  • Meedoen aan de Klantcontact Quiz is zowel een waardevolle investering in, als een mooie waardering voor het personeel.
  • Medewerkers leren echt iets, waardoor het kennisniveau binnen de organisatie ook stijgt.
  • Doordat in teams wordt gespeeld wordt meteen gewerkt aan teambuilding en teamspirit.

Kortom, niet twijfelen en volgend jaar gewoon meedoen ! 😉