Organisatie

De Klantcontact Quiz is een initiatief van Uitzendbureau en sourcing specialist Inspire in samenwerking met Woonoz, specialist in digitale leeroplossingen.

Inspire Sourcing Solutions

Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau en sourcingspecialist in de klantcontactsector. Onze dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact personeel tot aan vakopleidingen en Interim management.

Wij inspireren bedrijven om hun klantcontact afdelingen continu te verbeteren door onze unieke aanpak, diensten en hang naar kwaliteit. Anderzijds inspireren wij onze medewerkers om het maximale uit hun carrière te halen via ons talentenprogramma en vakopleidingen.

Kijk voor meer informatie op www.inspire-group.nl

Woonoz

Woonoz is gespecialiseerd in digitale leeroplossingen op basis van cognitief leren.  In samenwerking met neurowetenschappers heeft Woonoz een intelligente e-learning-oplossing ontwikkeld die, door middel van een reeks scenario’s, zijn aangepast aan de behoeften, het profiel, het niveau en het tempo van de deelnemer. Leerstof wordt hierdoor beter beheerst en onthouden  (Memory Anchoring®). Met meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd is Woonoz een begrip en autoriteit op het gebied van digitaal leren!

Kijk voor meer informatie op www.woonoz.com/nl

 

Sponsoren

De Klantcontact Quiz wordt gesponsord door verschillende bedrijven met diepe wortels in in de klantcontactsector en die stuk voor stuk willen bijdragen aan het continu verbeteren van de klantcontactsector. Wil je meer weten over de sponsoren?