De countdown is begonnen!

Het aftellen is daadwerkelijk begonnen! Met nog maar één maand te gaan komt de strijd om de felbegeerde Klantcontact Quiz Awards steeds dichterbij.

Op donderdag 28 september 2023 loggen alle klantenservice medewerkers in tussen 9.00 uur en 21.00 uur om de quiz te spelen. Plaats delict: het supervette gamification platform, beschikbaar gesteld door AtHand | Game-Based Learning & Engagement.

‘Zijn ze daar dan een hele dag mee bezig?’. Welnee, elke medewerker is tussen de 30 en 60 minuten bezig met de quiz. Je kunt als team gezellig tegelijk de quiz maken, je kunt het ook 1:1 doen. Meedoen heeft geen invloed op je bezetting. Het levert een hoop gezelligheid op. Zeker als je er met z’n allen een feestje van maakt.

Over feestjes gesproken: op vrijdag 29 september maken we in de De Rijtuigenloods de winnaars bekend tijdens een dik feest met hapjes, drankjes en muziek. En jij kunt daarbij aanwezig zijn, of je nu wel of niet hebt meegespeeld met de Klantcontact Quiz! 

Om mee te kunnen feesten kan je nu alvast kaarten kopen á € 25,00 per kaart, via het bestelformulier (Exceldocument) dat je [HIER] kunt downloaden. Wij vragen je de tickets vooraf aan te schaffen, zodat wij onze catering passend kunnen inkopen. Let op: om deze reden is er geen verkoop aan de deur!

Na het invullen van de gevraagde gegevens kan je het formulier mailen naar events@inspire-group.nl o.v.v. Bestelling tickets Awardfeest. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een factuur op het aangegeven mailadres met het verzoek de betaling te voldoen. 

In de week van 21 september ontvang je vervolgens een formulier waarop je kunt doorgeven welke personen naar het feest komen. Hoewel wij niet ervan uitgaan dat het nodig zal zijn, wordt met het oog op onvoorziene calamiteiten wel om gevraagd.