[Maak kennis met] TriNED

[MAAK KENNIS MET] Welke bedrijven doen mee met de Klantcontact Quiz? Wat voor mensen zijn dat? Zijn dat geduchte kanshebbers om een van die mooie Klantcontact Quiz Awards mee naar huis te nemen? In de reeks ‘Maak kennis met’ laten wij jullie kennismaken met een aantal van de deelnemers. Deze week is Jasper Deijsselberg van TriNed B.V. aan het woord.
Jasper: “🚀🌟 Team TriNed staat in de startblokken om deel te nemen aan de Klantcontact Quiz! En geloof ons, we zijn er helemaal klaar voor!
 
Als toonaangevende internet serviceprovider geloven we heilig in de kracht van uitmuntend klantcontact. Het is onze passie om onze klanten een service-ervaring van wereldklasse te bieden. Daarom nemen we deel aan deze spannende quiz, want het gaat niet alleen om de eer; het draait om het aanscherpen van onze vaardigheden, het vergroten van onze kennis en het vinden van nieuwe manieren om onze klanten nog beter van dienst te zijn!
 
Door deel te nemen, geven we onszelf de kans om onze kennis te vergroten en onze klantgerichte vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. We willen alleen het allerbeste voor onze gewaardeerde klanten! Maar we zouden liegen als we zeggen dat we het niet spannend vinden! We dagen onszelf uit en dagen ook JOU uit om mee te doen. Durf jij de uitdaging aan te gaan om Team TriNed te verslaan? 💥
 
Voor ons gaat het om veel meer dan alleen winnen. De quiz is een geweldige gelegenheid voor ons om te zien hoe we op de proef gesteld worden als het gaat om klantgerichtheid. Van onze vriendelijke receptionisten tot onze technisch vaardige helden, iedereen is gevraagd mee te doen. Omdat we oprecht geloven dat elk lid van onze organisatie een onmisbare rol speelt bij het bieden van topklasse ervaringen. We willen onze sterke punten behouden en ontdekken waar we kunnen groeien. Het gaat erom te laten zien dat we ons constant willen verbeteren en de beste versie van onszelf willen zijn voor onze klanten.
 
Maar we dagen niet alleen onszelf uit, we dagen ook jou en je team uit om deel te nemen! Laten we zien wie de beste is en wie Team TriNed kan verslaan in deze spannende quiz! Dus, ben jij klaar voor de uitdaging? Doe met ons mee en bewijs je klantcontactvaardigheden in deze geweldige quiz. Samen kunnen we de lat hoger leggen voor klantgerichtheid en elkaar inspireren om steeds beter te worden. Schrijf je team in en laat zien dat jullie klaar zijn om Team TriNed uit te dagen! 🌟 “
Wij wensen Jasper en alle medewerkers van TriNed veel succes en vooral veel plezier! Wil jij ook meedoen aan de Klantcontact Quiz om de challenge van Jasper aan te gaan, maar heb jij jouw bedrijf nog niet aangemeld? Vul dan het inschrijfformulier in dat hier  >https://klantcontactquiz.nl/inschrijven/ te vinden is.