[Maak kennis met]The Good Agency

[MAAK KENNIS MET] Welke bedrijven doen mee met de Klantcontact Quiz? Wat voor mensen zijn dat? Zijn dat geduchte kanshebbers om een van die mooie Klantcontact Quiz Awards mee naar huis te nemen? In de reeks ‘Maak kennis met’ laten wij jullie kennismaken met een aantal van de deelnemers. De aftrap van deze reeks wordt gegeven door Tim Bos van The Good Agency. 
Tim: “Toen wij dit jaar via LinkedIn veel berichten voorbij zagen komen over de Klantcontact Quiz heb ik niet lang hoeven nadenken en heb ik The Good Agency direct aangemeld als deelnemer.
 
Sociaal ondernemen is belangrijk voor ons. Daarom pakken wij dat professioneel aan en investeren wij hier blijvend in. Ons Trede 3 & PSO 30+ certificaat zijn hiervan het bewijs. Moeite met het vinden van gekwalificeerd personeel? Alle klantcontactmedewerkers zijn professioneel opgeleid en KSF-gecertificeerd. Hierdoor levert The Good Agency bij een samenwerking gedreven, gemotiveerde, enthousiaste en bovenal professionele klantcontactmedewerkers en dat willen we ook laten zien bij de Klantcontact Quiz.
 
We are all-in in to win it. Samen bereik je veel meer en ook deze quiz zullen wij op die manier benaderen. Omdat wij ons verder willen ontwikkelen en het team willen blijven uitdagen, leggen wij de lat hoog. Daarom hebben wij alvast een plek gereserveerd in onze prijzenkast voor een van die mooie awards! 😉

Wij wensen Tim en alle medewerkers van The Good Agency alvast veel succes en vooral veel plezier! Wil jij ook meedoen aan de Klantcontact Quiz, maar heb jij jouw bedrijf nog niet aangemeld? Ga dan naar https://klantcontactquiz.nl/inschrijven/ en vul je gegevens in.