Nagenieten met de Aftermovie editie 2023!

Wat hebben wij genoten, vorig jaar september bij het grote Award-feest bij De Rijtuigenloods in Amersfoort. En dat hebben wij allemaal te danken aan jullie, onze zeer gewaardeerde deelnemers aan de Klantcontact Quiz. 

Geniet ook nu nog weer even na met deze mooie aftermovie, waarin te zien is hoe de stralende winnaars de felbegeerde Klantcontact Quiz Awards ontvingen. Een feestavond waar DJ Rygil Official en MC Rutger op hun geheel eigen manier iedereen zo ver krijgt om los te gaan op de dansvloer.

Met als bonus de reden waarom De Friesland Slimste Klantcontact Organisatie 2023 is geworden. En… tips van Wouter van Rheenen (Slimste Klantcontact Medewerker 2023) en Alewijn Berckenkamp (Slimste Klantcontact Manager 2023)  hoe jij dit jaar wellicht die mooie Award in handen kunt krijgen.

Dus wacht niet langer, klik snel op de video hieronder en laat je meeslepen in de feestvreugde! 🎉📽️🕺💃

Foto-album 2023

Naast deze gave video hebben wij natuurlijk ook nog het fotoalbum, te vinden via deze link. Je kunt ook naar het foto-album door te tikken op de foto hieronder. Zie je jezelf op een van de foto’s ? Wij vinden het leuk als je die deelt op jouw social media met de hashtag #klantcontactquiz 

Meedoen = win-win!

Wil jij dit jaar ook meedoen met de Klantcontact Quiz en aanwezig zijn bij zo’n gaaf en spetterend Award-feest? Meld je dan nu aan via het inschrijfformulier

Benieuwd of de Klantcontact Quiz, als het grootste MVO & Kennisevent van de klantcontactsector, wel binnen jouw organisatie past? Dit zijn een paar van de voordelen voor jouw bedrijf: 

  • Meedoen aan de Klantcontact Quiz is zowel een waardevolle investering in, als een mooie waardering voor het personeel.
  • Medewerkers leren echt iets, waardoor het kennisniveau binnen de organisatie ook stijgt.
  • Doordat in teams wordt gespeeld wordt meteen gewerkt aan teambuilding en teamspirit.

Kortom, niet twijfelen en volgend jaar gewoon meedoen ! 😉