Resultaat Pre Quiz 2

In week 31 organiseerde de Klantcontact Quiz haar tweede Pre Quiz.  Deze is bedoeld als voorbereiding op het echte kennisevent dat op 16 september a.s. plaatsvindt. In totaal zullen er 4 Pre Quizzen worden georganiseerd waarbij de moeilijkheidsgraad telkens een stapje zwaarder wordt.

Uitslag 
Ten tijde van deze Pre Quiz hebben reeds 73 organisaties zich aangemeld voor de Klantcontact Quiz! Wij verwachten dat op 16 september 100 organisaties meedoen. Ben je nieuwsgierig naar de uitslag van de tweede Pre Quiz? Schrijf je dan in als deelnemer van de Klantcontact Quiz, het evaluatierapport is namelijk alleen beschikbaar voor ingeschreven deelnemende organisaties. Wel kunnen we verklappen dat deze Pre Quiz uit 6 vragen bestond (bouwt op in aanloop naar het online event). Gemiddeld werden 4 van de 6 vragen goed beantwoord, maar slechts 8% had een 100% score en zou hiermee kans hebben gemaakt op een Award! Kortom: een verrassende uitkomst en er valt nog heel veel te leren! 

Volgende Pre Quiz
De volgende Pre Quiz staat gepland voor de week van maandag 17 augustus. Doen jullie ook weer mee?

Over de Klantcontact Quiz
De Klantcontact Quiz helpt organisaties en de gehele sector met het creëren van meer positieve aandacht voor werken in de klantcontactsector. Daarnaast worden deelnemers op een leuke manier geattendeerd en getraind op algemene kennis van de klantcontactsector. Het spelelement draagt bij aan een hogere medewerkerstevredenheid en teamspirit. Omdat de quiz in de basis een online platform is, kunnen mensen eenvoudig vanaf eigen locatie deelnemen. Vanuit de deelnemende organisatie of bij de medewerker thuis bijvoorbeeld. Hiermee wordt ook meteen voldaan aan eventuele (dan nog geldende) Corona regelgeving. Kijk voor meer informatie op www.klantcontactquiz.nl.

Heeft u vragen over dit nieuwsbericht, dan kunt u contact opnemen met de organisatie van de Klantcontact Quiz via: contact@klantcontactquiz.nl.