Op donderdag 24 juni a.s. tussen 13:00 - 15:00 is de Klantcontact Inspiratiedag! Dit is een inspirerend en leerzaam event voor klantcontact professionals uit Nederland en België. Het event is onderdeel van een serie events met als doelstelling om de klantcontactsector leuker, slimmer en beter te maken!

Een Klantcontact Inspiratiedag voor de Klantcontact Quiz!

Op donderdag 24 juni a.s. tussen 13:00 – 15:00 is de Klantcontact Inspiratiedag! Dit is een inspirerend en leerzaam event voor klantcontact professionals uit Nederland en België. Het event is onderdeel van een serie events met als doelstelling om de klantcontactsector leuker, slimmer en beter te maken! Andere events zijn bijvoorbeeld de Klantcontact Quiz en het Klantcontact Café.

Dit jaar staat de Klantcontact Inspiratiedag volledig in het teken van de Klantcontact Quiz en de mooie MVO doelstellingen die de organisatie en de sponsoren (partners) van de Klantcontact Quiz proberen te realiseren. 

De Klantcontact Inspiratiedag wordt u aangeboden door Inspire Group, Nuance en TKC Digital! Kijk voor meer informatie op www.klantcontactinspiratiedag.nl

Deelname aan de Klantcontact Inspiratiedag is uitsluitend op basis van uitnodiging. Kaarten zijn verkrijgbaar via de volgende organisaties (op basis van alfabet):
AthandContent GuruContinuumFrankwatchingInspireKlantenservice FederatieMake-A-Wish NederlandNuanceOBI4wanOhana AdviesRvA leden van de Klantcontact QuizTeleperformanceTKC Digital en Webhelp.