Sponsoren Klantcontact Quiz 2022

We zijn verheugd om te melden dat voor de 2022 editie van de Klantcontact Quiz zich hele mooie sponsoren hebben gemeld met allen een duidelijke ‘footprint’ in de klantcontactsector. In partnership de klantcontactsector naar een hoger niveau tillen, dat is ons doel!

Hoofdsponsor: Steam-connect
Met Steam-connect conversation software bundel je al je contactkanalen in één oplossing. Een toekomstbestendig platform, waar je altijd en overal kunt aanhaken.

Steam-connect geeft je volledige vrijheid, via welke (toekomstige) kanalen de conversatie ook loopt. Alle klantinteracties worden moeiteloos bijgehouden, zodat je nooit meer de verhaallijn kwijtraakt. Zo kun je attenter zijn, meteen begrip tonen en het juiste inzicht bieden. Empathisch en heel effectief. Met Steam-connect blijft elke conversatie optimaal op stoom. De ideale krachtbron voor elke conversatie.

 Co-sponsoren: 
Athand
Continuum Global Solutions
Teleperformance
Webhelp

Onder de pagina ‘Sponsoren‘ van deze website kun je teruglezen wat elk bedrijf precies doet en hoe je eventueel met hun in contact kan treden. 

Heb je vragen over dit nieuwsbericht, dan kun je contact opnemen met de organisatie van de Klantcontact Quiz via: events@inspire-group.nl