Klantcontact Quiz Preparty

Op donderdag 29 juni werd tussen 16:00 – 17:00 uur de Klantcontact Quiz Preparty gehouden, met als doelstelling om nieuwsgierige (en/of reeds ingeschreven) bedrijven meer uitleg te geven over de Klantcontact Quiz en waarom het goed is voor alle (klantcontact)medewerkers om hieraan mee te doen.

Het online feestje werd geopend met een bijzonder magisch optreden van Hans Kazàn, waarna bestuursleden Wilma Bouwen en Ilja Gleiser het stokje overnamen om meer te vertellen over de editie van dit jaar. Als teaser werd ook een mini-editie gehouden, waarbij als bonus drie vrijkaarten werden weggegeven. 

Heb je dit gave online feestje gemist? Bekijk snel de video hieronder, geniet van de magie, ontdek wie de vrijkaarten heeft gewonnen en waan jezelf alsnog aanwezig bij dit leuke evenement. 😉

De Klantcontact Quiz Preparty, de quiz zelf en Awardfeest worden allen mogelijk gemaakt door de hulp en inzet van onze sponsoren: TKC Digital,  Inspire Group, Pegamento, OBI4Wan, AtHand Serious Gaming en Polly.help.

Ben jij enthousiast en wil jij met jouw bedrijf meedoen met de Klantcontact Quiz? Schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier!

Twijfel je nog en wil je liever eerst wat meer informatie? Stuur dan een mail naar events@inspire-group.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.