Nieuws

De Klantcontact Quiz is een initiatief van Uitzendbureau Inspire.

Blog van Kim (ABN-AMRO)

ABN-AMRO was dit jaar een van de deelnemers aan de Klantcontact Quiz. Wij ontvingen deze blog van Kim, waarin zij schrijft over haar deelname.

Afgerond en klaar

De Klantcontact Quiz editie 2022 is afgerond en klaar. We kijken nu al uit naar de editie 2023. Jij ook?

Bekendmaking winactie

Wie heeft de winactie – en daarmee een leuk teamuitje – gewonnen? Lees hier wie gaat proberen om te ontsnappen uit Prison Island!

De winnaars zijn bekend!

Donderdag 29 september was het zover: de bekendmaking van de winnaars van de Klantcontact Quiz 2022! Lees hier alles over de winnaars!

Counting down!

Nog maar een paar dagen en dan is het zover. Wij zijn er klaar voor. De echte vraag is… ben jij dat ook?

Klantcontact Quiz Winactie!

Naast de Awards die gewonnen kunnen worden hebben wij voor de deelnemende bedrijven ook een leuke winactie.

Waarom doet Vattenfall mee?

Waarom doet Vattenfall mee met de Klantcontact Quiz? Erik Bouwer van Ziptone interviewde Bernard Steenbergen, Director Customer Services Operations.

Deelnemers Update – Wie doen er al mee?

De Klantcontact Quiz zou niet mogelijk zijn zonder de deelnemende bedrijven. Lees hier wie zich als mogelijke concurrent voor de Awards heeft aangemeld.

Een kijkje in de keuken van …

Een kijkje in de keuken van het Kadaster. Een leuke video gemaakt door de medewerkers van het Klantcontactcenter als een mooie manier om kennis te maken.

De eerste filmpjes zijn binnen!

De eerste filmpjes, gemaakt door deelnemers aan de Klantcontact quiz, zijn inmiddels gemaakt. Check ze hier! 🙂

Sponsoren Klantcontact Quiz 2022

We zijn verheugd om te melden dat voor de 2022 editie van de Klantcontact Quiz zich hele mooie sponsoren hebben gemeld met allen een duidelijke ‘footprint’ in de klantcontactsector. In partnership de klantcontactsector naar een hoger niveau tillen, dat is ons doel!

Klantcontact Quiz 2022 komt er aan!

Yes we zijn weer begonnen met de voorbereidingen van de Klantcontact Quiz 2022! Met dit jaar als thema ‘BIGGER, BETTER, MORE FUN!’ We gaan dit jaar weer een stapje verder dan de eerdere edities..