Nieuws

De Klantcontact Quiz is een initiatief van Uitzendbureau Inspire.

De winnaars zijn bekend!

De winnaars zijn bekend! Vrijdag 29 september is bij de Award uitreiking in De Rijtuigenloods in Amersfoort bekend gemaakt wie er heeft gewonnen bij de Klantcontact Quiz editie 2023!

De countdown is begonnen!

We zijn aan het aftellen! Met inmiddels al zo’n 50 bedrijven die gaan strijden om de felbegeerde Awards wordt het een spannende editie. En … ons eindfeest is voor alle klantcontactmedewerkers! Heb jij al je tickets?

[Maak kennis met] TriNED

In de rubriek [Maak kennis met] deze keer Jasper Deijsselberg van TriNED aan het woord. Jasper kijkt ernaar uit om de krachten te meten met de andere deelnemers. Wat is hun motivatie? Je leest het hier.

[Maak kennis met]The Good Agency

De aftrap voor de rubriek ‘Maak kennis met’ wordt dit jaar gegeven door Tim Bos van The Good Agency. Wat doet het bedrijf en waarom doen zij mee met de Klantcontact Quiz? Je leest het hier!

Klantcontact Quiz Preparty

Op donderdag 29 juni werd tussen 16:00 – 17:00 uur de Klantcontact Quiz Preparty gehouden, met als doelstelling om nieuwsgierige (en/of reeds ingeschreven) bedrijven meer uitleg te geven over de Klantcontact Quiz en waarom het goed is voor alle (klantcontact)medewerkers om hieraan mee te doen.

Raad van Advies

We zijn verheugd om de briljante en ervaren leden van de Raad van Advies van de Klantcontact Quiz voor te stellen! Met gezamenlijk heel veel jaren uitgebreide ervaring, opgedane kennis en expertise binnen de klantcontactsector zijn zij een zeer waardevolle aanwinst voor ons team.

Aanmelden voor de PreParty!

Op donderdag 29 juni aanstaande wordt tussen 16:00 – 17:00 uur de (online) Klantcontact Quiz Preparty georganiseerd. Wil jij hierbij aanwezig zijn, meld je dan nog vandaag aan! Hoe? Dat lees je hier.

Klantcontact Quiz PreParty!

Speciaal voor Klantcontact medewerkers zal de bekendste goochelaar (en ambassadeur van de Klantcontact Quiz) van Nederland Hans Kazan een Magic show organiseren! Wil jij dat je manager voor een dagje in rook oplost of wil je de gedachten van je buurman lezen? 😀 Schuif dan gezellig aan! Iedereen is welkom! 🎉

We zijn weer begonnen!

✨✨✨ We zijn weer begonnen! ✨✨✨ De Klantcontact Quiz is het grootste (online) leer- en kennisevent van de klantcontactsector. De doelstelling van dit mooie jaarlijkse